Jump je fit bij Sportfort!

Sportfort is gevestigd in een kleine bunker bij Fort Penningsveer; een unieke plek in de natuur, waar je tijdens de les de vogels hoort fluiten!
Het is kleinschalig; per les zijn er 4 fitness trampolines beschikbaar. Zo kan er beter gelet worden op het goed uitvoeren van de sprongen en voor een goede houding.


Een jumples duurt 45 minuten en is een combinatie van low impact en high impact oefeningen. De les bestaat uit een warming up, daarna een work-out, waarbij je flink gaat zweten en wordt afgesloten met een cooling-down en wat buik- en armoefeningen.


Springen op een fitness trampoline zorgt voor een gezonder lichaam, het is minder belastend voor de gewrichten, dankzij de verende ondergrond. Het vergroot je spierkracht en je uithoudingsvermogen, het verbetert je coördinatie en je gevoel van balans en het geeft je energie door het vrijkomen van endorfine.


Iedereen vanaf 18 jaar oud kan zich opgeven voor een jumples.   De sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren. Na een aantal lessen merk je al dat je conditie verbetert! De jumplessen zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartklachten of mensen die zwaarder zijn dan 100 kg.


Bij Sportfort draag je binnenschoenen, het liefst met een soepele zool.  Neem ook voldoende water mee en een handdoek!


Kosten: 1 losse les: €10,00   Strippenkaart: 12 lessen €110,00              

Betaling: voorafgaand aan de les: contant of via een betaalverzoek.

Voordat je een losse les of strippenkaart koopt, moet je je eerst inschrijven bij Sportfort; dit kan binnenkort via de website of bij Sportfort op locatie.

Lestijden:

Donderdag:                                                               

11.00 – 11.45                                                               

17.30 – 18.15

18.30 – 19.15                                                                

Vrijdag:

09.30 – 10.15

10.30 – 11.15Aanmelden voor een les:                               

info@sportfort.nl of jump@sportfort.nl                                                    

Dan wordt er een trampoline voor je gereserveerd!

Adres Sportfort: 

Fort Penningsveer 2 2065AM Haarlemmerliede