Over Sportfort

Sportfort is gevestigd in een kleine bunker bij Fort Penningsveer; een unieke plek in de natuur, waar je tijdens de jumples de vogels hoort fluiten! In de herfst en winter wordt er binnen les gegeven en de deur en het raam blijven tijdens de les openstaan. Er zijn 5 fitness trampolines beschikbaar, zo kan er beter worden gelet op het goed uitvoeren van de sprongen en voor een goede houding. Een jumples zelf duurt 45 minuten en is een combinatie van low impact en high impact oefeningen. De les bestaat uit een warming up, daarna een pittige work-out, waarbij je flink gaat zweten en de les wordt afgesloten met een cooling-down, wat buik- en armoefeningen en de les eindigt met stretchoefeningen. 

Springen op een fitness trampoline zorgt voor een gezonder lichaam, het is minder belastend voor de gewrichten, dankzij de verende ondergrond. Het vergroot je spierkracht en je uithoudingsvermogen, het verbetert je coördinatie en je gevoel van balans en het geeft je energie door het vrijkomen van endorfine. Na een aantal lessen merk je dat je conditie verbetert!

Iedereen vanaf 18 jaar oud kan zich opgeven voor een jumples. De sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren. De jumplessen zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartklachten of mensen die zwaarder zijn dan 100 kg!

Bij Sportfort draag je schone sportschoenen, het liefst met een soepele zool. Neem ook voldoende water mee en een handdoek!

Lestijden 2022:  Dinsdagavond: 18:30 – 19:30 én 20:00 – 21:00  Woensdagavond: 19:30 – 20:30

Sportfort werkt met een lespakket van aaneengesloten lessen m.u.v. de schoolvakanties. Je sport 1 x per week op een vaste avond. Mocht je in een week verhinderd zijn en is er plek op een andere avond, dan kun je je les inhalen. (Mits er dus plek is en anders vervalt je les). 

Kosten:

pakket 1: week 35 t/m 41 = 7 lessen voor €100,00

Herfstvakantie

pakket 2: week 43 t/m 50 = 8 lessen voor €115,00

week 51 = inhaallessen

Kerstvakantie

Aanbieding: pakket 1+2 = 15 lessen voor €185,00

Proefles: €15,00

Betaling: voorafgaand bij start abonnement via een betaalverzoek.

Adres Sportfort: Fort Penningsveer 2 2065AM Haarlemmerliede 

Contact: Diane Scherer 0646255782 of mail naar:  info@sportfort.nl